Novosti Sport Događanja

Gornja Opatija na vrhu, idući vikend Breška liga seli u Lučelnicu i Strezojevo

06.07.2020. / Damir Žbulj

Gornja Opatija najbolje je iskoristila dvostruki raspored Breške lige te je nakon dvije pobjede u petom i šestom kolu preuzela vrh ljestvice.

U Velikoj Buni je golovima Josipa Brajkovića Gornja Opatija 2:1 u derbiju svladala Gornji Hruševec, dok je u Šiljakovini s 4:1 pala Kozjača, uz 'Crnog' su se u listu strijelaca upisali i Matija i Daniel Brajković te Marko Klasnić.

Donji Hruševec je pak na Križajne nadigrao fenjeraša Strezojevo s 4:2, ali je u Šiljakovini s 3:2 iznenađujuće poražen od Hotnje, čime je i ostao bez liderske pozicije.

Jedina neporažena ekipa je i dalje Velika Buna, koja je na domaćem terenu uspjela svladati Hotnju s 2:1, golovima Đuretića i Huđbera, dok je identičnim rezultatom u nedjelju upisana pobjeda nad Opatijom, uz Huđbera je precizan bio i Šmint.

Narednog vikenda ponovno je na rasporedu dupli program, prvo u subotu u Lučelnici, dok će se domaćin osmom kolu 17. izdanja MNL Vukomeričke gorice biti Strezojevo, jedina ekipa, uz Pokupsko, koja još ove sezone nije osjetila slast pobjede.

(Foto: Malonogometna liga Vukomeričke gorice)

 

Podijeli