Novosti Sport Događanja

Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu

28.11.2017. / Sportska redakcija

Protekle subote Varaždin je ugostio već tradicionalni međunarodni karate turnir „Kup Svetog Nikole“, koji svake godine okupi veli broj mladih karateka. tako je bilo i ovoga puta, jer učešće na turniru uzelo je više od 600 natjecatelja iz 65 klubova iz pet zemalja. Karate klub Velika Gorica nastupio je s mlađom natjecateljskom ekipom, a upravo u tim je uzrastima i konkurencija bila najjača.

Natjecanju se odazvalo 11 goričkih karatista koji su ukupno osvojili 11 odličja. Najuspješniji među njima bili su Mihael Potočki i Katja Braica koji su se u svojim kategorijama popeli na najviše postolje. Uz bok njima bili su srebrni; Vita Kučan, Lucija Kirinić, Filip Kaurin, Ivan Smolčić i Matej Vuković, dok su brončana odličja osvojili Katja Braica, Vito Hulina, Mario Radoš i Ema Novak.

U vikendu koji slijedi kadete, juniore i mlađe seniore goričkog kluba očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske koje se održava u Rijeci. Ovo natjecanje ujedno je izlučno za nastup na Europskom prvenstvu koje će se početkom veljače održati u ruskom Sochiju.

Galerija slika

Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu Goričanima 11 odličja na Kupu Svetog Nikole u Varaždinu

Podijeli