Novosti Sport Događanja

Gorica i Kravarsko u lokalnom odbojkaškom derbiju

05.10.2022. / Damir Žbulj

Bliži se početak nove odbojkaške sezone, a kao uvertiru u ligaško natjecanje OK Gorica je odigrala Kup utakmicu regije Sjever protiv tek nedavno osnovanog kluba OK Kravarsko.

Bio je to jedan pravi lokalni derbi, iako je Gorica potvrdila razliku u kvaliteti te na kraju u OŠ Slavka Kolara slavila u tri seta, rezultatom 25:22, 25:9 i 25:12.

"U prvom setu je bilo dosta naših grešaka, još nam nije počela ligaška sezona pa smo malo i neuigrani, a domaćini iz Kravarskog junački su se borili..."

"Istaknuo bih učinak Vanje Lukića i Saše Someka, koji su rutinirano priveli prvi set kraju. U drugom i trećem setu smo se razigrali na krilima Igora Radmana, povratnika u naše redove i Kravarsko nije više imalo šanse," javio nam je trener Gorice Marko Barunović.

Za Goricu su nastupili Budjak, Martinko, Somek, Lukić, Jovović, Cindrić, Šakota, Radman i Klanac, dok su se kod Kravarskog, u prvoj službenoj klupskoj utakmici, istaknuli Josip Dumić i Stjepan Sokol.

Goricu ovog vikenda očekuje nastavak natjecanja u Kupu i gostovanje u Čazmi, a prvenstvena sezona počinje kroz dva tjedna.

Podijeli