Novosti Sport Događanja

Gol Beganovića nije bio dovoljan: Kurilovec u Sisku ispustio prvu pobjedu

08.09.2021. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca stigli su na gostovanju kod Segeste do svog drugog ovosezonskog boda. U Sisku su imali prednost jedan dobar dio utakmice, ali u konačnici nisu došli do slavlja...

Uspjeli su Kurilovčani zatresti domaću mrežu u samom finišu prvog poluvremena, a strijelac je bio Mateo Beganović u 41. minuti dvoboja na sisačkom Gradskom stadionu.

Imala je ekipa Senada Harambašića prednost sve do 20-ak minuta prije kraja, kad je Luka Vranić svladao Išeka.

NK KURILOVEC: Leon Išek, Tomislav Grdenić, Musa Ugbede (Ante Radaš 75'), Kristian Popović, Matej Resler (Alen Vidaković 86'), Niko Tolj, Đevad Selman (Marko Zubak 90'), Antonio Bakula (Fran Milatović 76'), Mateo Beganović, Stjepan Završki, Matija Bukvašević (Ivan Bolješić 46'). 


Nakon tri kola Kurilovec je i dalje bez pobjede, no, u prošlom kolu zaustavljen je ambiciozni Karlovac, a prilika za prvo slavlje bit će u subotu od 17 sati na Udarniku protiv novaka u 3. HNL Središte, zagrebačkih Ravnica.

Kad smo kod 'novaka' i 'prvog slavlja', Lukavec je u trećem kolu iskoristio 'domaći teren' u Kurilovcu te je stigao do prve ovosezonske pobjede, baš protiv Lučkog, kojeg s klupe vodi mladi velikogorički strateg i donedavni trener Kurilovčana Perica Vidak.

U četvrtom kolu momčad Slavena Batovanje-Gičeva gostuje u Petrinji kod Mladosti, također u subotu od 17 sati.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

 

(Foto: NK Kurilovec)

Podijeli