Novosti Sport Događanja

Futsal Gorica Epic Brozo deklasirala Zagreb 92 na otvaranju nove sezone: Hat-trick velikog pojačanja Josipa Jurića

01.10.2022. / Damir Žbulj

Savršeno je Futsal Gorica Epic Brozo otvorila novu sezonu, uvjerljivim slavljem u prvom kolu malonogometnog Kupa regije Zapad. MNK Zagreb nije bio ravnopravan suparnik i Taurusi su do vrha napunili gostujuću mrežu te na kraju slavili s 12:1.

Novopridošli Josip Jurić, pravi 'španer' koji je nosi dres slovenskog Dobovca, Maribora pa Uspinjače i Šibenika, već u prvom nastupu istaknuo se s tri pogotka.

Crveno-crne su ove sezone pojačali i Franjo Matković, Ivica Majić, Mateo Čekol, Bruno Jakovljević te Leonardo Mostarlić, a najvažniji cilj je i ove sezone osvojiti naslov prvaka 2. HMNL Zapad i kroz kvalifikacije ući u prvoligaško društvo.

Jakovljević i Matković ugradili su u prvo slavlje po dva komada, Majić i Leo Mostarlić su također zabili, a dva put je poentirao i Darko Duvnjak, a konačni rezultat postavio je Vinko Vardić.

Sve u svemu, bila je ovo fantastična najava nove futsalske sezone u našem gradu i nadamo se kako će to prepoznati i gledatelji te kako će u što većem broju bodriti Tauruse na putu do toliko željenog plasmana u elitno društvo najboljih hrvatskih klubova.

Prvo kolo nove sezone 2. HMNL Zapad na rasporedu je 15. listopada, a u Gradsku sportsku dvoranu dolazi Petrinjčica.  

 

Podijeli