Novosti Sport Događanja

Futsal Dinamo za velikogorički Fuji: Plavi Sveti Nikola u Kutiji šibica i humanitarna aukcija unikatnih dresova

27.11.2022. / Damir Žbulj

Futsal Dinamo već tradicionalno u prosincu organizira humanitarnu akciju pod nazivom 'Plavi Sveti Nikola', a ove će godine sav prihod ići za naš velikogorički Fuji, judo klub osoba s invaliditetom!

U sklopu humanitarne akcije održat će se i aukcija posebno dizajniranih i unikatnih dresova Futsal Dinama, nošenih na utakmicama, a sve kreće u ponedjeljak, 28. studenog!

"Tko ponudi najviše za pojedini dres našeg prvotimca, dobit će ga u trajno vlasništvo, a novac će uplatiti na račun Judo Teama Fuji, na IBAN HR1323600001102299309," pojasnili su iz Futsal Dinama pa dodali:

"Svaki dan objavit ćemo dvije do tri aukcije s dresom svih članova prve momčadi, a natjecanje za svaki dres trajat će 24 sata. Na taj ćete način moći nabaviti unikatni Dinamov dres svojeg ljubimca koji je nošen na utakmici protiv Nove Gradiške i koji će se nositi u nedjelju, 4. prosinca, protiv Osijeka, kada i završava humanitarna akcija."

Upravo će nedjeljna utakmica protiv Osijeka, od 19 sati u zagrebačkoj Kutiji šibica, biti kulminacija ove humanitarne akcije. Najmlađe navijače klub će razveseliti poklon paketima, koje će im uručiti Plavi Sveti Nikola

U dvorani će biti i cijela ekipa JKOSI Fuji, predvođena Marinom Drašković, koja je pokrenula ovu jedinstvenu priču prije više od deset godina.

Trenutno u klubu trenira 40-ak članova, mladih s cerebralnom paralizom, Down sindromom, intelektualnim teškoćama, motoričkim teškoćama, poremećajima autističnog spektra i drugim oblicima invaliditeta, a i dalje postoji lista čekanja za upis u klub.

"Nadamo se da će se na ovu humanitarnu akciju, kao i svaki puta do sada, odazvati što više naših navijača kako bismo skupili što više sredstava i pomogli mladim judašima s invaliditetom i omogućili im što bolje uvjete za trening," posebno su istaknuli iz Futsal Dinama!

Ako želite financijski podržati rad Fujija, nevezano o humanitarnoj aukciji, možete to učiniti uplatom donacije na njihov IBAN HR1323600001102299309.

 

Podijeli