Novosti Sport Događanja

FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967.

06.09.2017. / Sportska redakcija

Danas se slavi pedeset godina od povijesnog uspjeha Dinamovih igrača koji su 1967. godine osvojili Kup velesajmskih gradova, što je najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa.

U nezaboravnom finalu Dinamovci su u Zagrebu svladali zgodicima Čerčeka i Rore Leeds United, da bi u uzvratnoj utakmici koja je odigrana na današnji dan sačuvali prednost iz zagrebačke utakmice, te nakon 0:0 podigli prestižni trofej koji su jučer mogli pogledati i svi Velikogoričani. naime, Trophy Tour kojim je trofej obišao 16 gradova u Hrvatskoj te Bosni io Hercegovini, stigao je i do Velike Gorice gdje su došla i trojica igrača iz te zlatne generacije; vratar Zlatko Škorić te igrači Krasnodar Rora i Stjepan Lamza.

-Posebno nam je drago što smo opet došli među naše plave navijače. Ovo je jedan od trenutaka koji asocira na to vrijeme kada smo osvajali ovaj trofej- rekao je Zlatko Škorić.

Među čestitarima koji su došli pozdraviti Dinamove legende bio je i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec pozvavši ih da što češće dolaze u sportsku Veliku Goricu.

Galerija slika

FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967. FOTO: U Veliku Goricu stigao Dinamov trofej iz 1967.

Podijeli