Novosti Sport Događanja

[FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991

06.03.2022. / Damir Žbulj

Nakon velike stanke zbog globalne epidemije koronavirusa napokon su se natjecanju vratili i mladi sportaši iz Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991!

Nastupili su na Prvenstvu Zagreba i Zagrebačke županije u konkurenciji limača te mlađih i starijih dječaka te su ostvarili zapažene rezultate i sjajan uspjeh.



Klub je sudjelovao s devet natjecatelja, a osvojili su čak peta medalja, od čega čak tri zlata te po jedno srebro i broncu.

Tin Hrenković je u konkurenciji limača bio zlatni, baš kao i Dario Hižar među mlađim dječacima te Filip Đukić u konkurenciji starijih dječaka!

Srebrni je bio Bruno Barbarić među starijim dječacima, a broncu je oko vrata stavio Alexandar Hrženjak u konkurenciji mladih dječaka.



Hrvački klub Velika Gorica 1991 danas broji oko 70 članova, a treniraju na tri lokacije, u PŠ Nikola Hribar Gradići, u OŠ Nikola Hribar Velika Gorica i u Gradskoj sportskoj dvorani.



Sportska škola Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991 u velikogoričkoj OŠ Nikola Hribar radi s uzrastom od 6 do 13 godina, u Gradskoj sportskoj dvorani s onima od 13 godina i starijima, dok u Gradićima treniraju oni do petog razreda.



Slobodno im se priključite!

Galerija slika

[FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991 [FOTO] Tri zlata, srebro i bronca za mlade hrvače HK Velika Gorica 1991

Podijeli