Novosti Sport Događanja

[FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale

16.03.2023. / Damir Žbulj

U oranizaciji PK Gorica na velikogoričkom bazenu održano je prvo službeno plivačko natjecanje, a osim domaćih mladih nada, na utrkama 'teen lige' nastupili su plivačice i plivači PK Trešnjevka i PK Sesvete.

Okupilo se 80-ak natjecateljica i natjecatelja, a plivalo se u dvije discipline, na 50 metara slobodno i leđno u četiri različite kategorije godišta.

"Čestitke svima na dobrim rezultatima i osvojenim medaljama, a trenerima na odličnoj organizaciji," pohvalili su se iz goričkog plivačkog kluba.

Sve rezultate možete pogledati OVDJE

PK Gorica nastupio je i na HEP mitingu održanom na zagrebačkom bazenu na Sveticama, gdje se okupilo više od 400 plivačica i plivača iz pet zemalja.

"Naši dečki odradili su odlične utrke, a posebne pohvale zaslužio je Lovro Brekalo, koji je na 200 leptir ušao u B finale te na kraju zauzeo 16. mjesto," ponosno je javila trenerica Sara Brajković.


Uz Lovru, goričke boje branili su i Josip Čunčić, Colin Mackenzie i Fran Duh.

Galerija slika

[FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale [FOTO] Prvo plivačko natjecanje na goričkom bazenu, Lovro Brekalo na jakom mitingu na Sveticama izborio B finale

Podijeli