Novosti Sport Događanja

[FOTO] Humanitarka okupila Goričane!

19.05.2018. / Damir Žbulj

Velikogorička Humanitarka ozbiljno se zahuktala, malonogometne ekipe već su u akciji, a brojni sugrađani od jutarnjih sati pohode Betonac u Cvjetnom naselju kako bi uživali u druženju, dobroj zabavi, odličnom haklu i kako bi svojim donacijama pridonijeli i ovogodišnjoj velikoj humanitarnoj priči Goričana.

Humanitarka i u ovom jubilarnom petom izdanju ima plemeniti cilj, prikupljat će se sredstva za obitelj nesretno preminulog Domagoja Matezovića - Mića, kao i za liječenje Marijofila Crnjca - Brzog.

Zabave ima u obilju i za najmlađe, dok su malo 'stariji' već zauzeli najbolje pozicije oko terena, dovoljno blizu mjestima okrijepe.

Najviše simpatija pokupila je ženska ekipa VG Legalis Team, koja se i ove godine hrabro borila i nije na terenu ostala dužna muškim kolegama. Bilo je tu sjajnih poteza, odličnih golova, vrhunski vratarskih intervencija, ali i žestokih i beskompromisnih startova...

Djevojke su još jednom pokazale kako s njima nema šale!

"Imale smo šanse za prolaz, ali smo imale i veliku tremu, s obzirom na to da su nas prošle godine doslovno tukli po nogama. Bile smo 'plave' i nismo mogle hodati, ali ove godine smo se vježbale i uzvratile smo im istom mjerom," rekla nam je Biljana iz Legalis Teama, koja je iskoristila i ovu priliku kako bi još jednom pohvalila sjajnu akciju:

"Cijela ova humanitarna priča je odlična, makar dobile po nogama, makar izgubile i sa 100 razlike...

"Bitno da je cilj ostvaren," naglasila je Biljana, koja se iskazala i pred suparničkim i pred svojim vratima. 

 

Osmina finala kreće od 14.45 sati, četvrtzavršnica je na rasporedu od 18.10, polufinala od 19.55 sati, dok se veliko finale očekuje od 21 sat.

Trofej za najboljeg igrača turnira od ove godine nosit će upravo ime Domagoja Matezovića.

Sredstva za Mića i Brzog već sada možete uplatiti na izdvojeni humanitarni račun, dok će se na i licu mjesta moći obaviti donacija za prigodne ovogodišnje majice Humanitarke te na šankovima s bogatom gastronomskom ponudom i pićem.

IBAN: HR7224840081502008163 - ( napomena – donacija za Brzog i Mića )
SWIFT: RZBHHR2X - ( za uplate izvan Hrvatske )

Na Humanitarki sudjeluje i naš judo klub osoba s invaliditetom Fuji, dok su Buvljakuše u obližnjem 'Kumičiću' imale svoju tradicionalnu humanitarnu akciju.

 

Galerija slika

[FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane! [FOTO] Humanitarka okupila Goričane!

Podijeli