Novosti Sport Događanja

[FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu!

07.05.2023. / Damir Žbulj

Velikogorički Judo klub osoba s invaliditetom Fuji i ove je godine sudjelovao na humanitarnoj utrci Wings for Life World Run, koja je u Zadru okupila nekoliko tisuća sudionika.

Profesionalci, amateri, stari i mladi, kao i sudionici u kolicima – jedni uz druge, zajedno s više od 100 tisuća ljudi diljem svijeta, krenuli su s jednim ciljem u srcu i na umu – trčati za one koji ne mogu i učiniti ozljede leđne moždine izlječivima.

Među njima je bila i brojna ekipa pod nazivom 'Judo team Fuji', koja je ponovno, nakon teških pandemijskih godina, bila na licu mjesta u Zadru.

Opet su Fujijevci, predvođeni neumornom Marinom Drašković. bili sjajni, brojniji, jači i pripremljeniji nego lani, kad su ukupno prošli više od 600 kilometara za ovu plemenitu svrhu, što trčanjem, što u kolicima.

"Hvala svima koji su odlučili biti dio Fuji tima i danas trčali i za naše članove koji ne mogu trčati!"

Ove godine je 57 članica i članova ekipe prošlo impresivnih 714.13 kilometara! Možemo samo, kao i nebrojeno puta do sada, reći - svaka čast JKOSI Fuji

Galerija slika

[FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu! [FOTO] Fuji ne poznaje zapreke: Ponovno u Zadru na Wings for Life svjetskom humanitarnom trkačkom spektaklu!

Podijeli