Novosti Sport Događanja

FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca

17.07.2017. / Sportska redakcija

U dane vikenda na streljani u Lukavcu, popularnom Old Traffordu održan je Memorijal strijelaca u čast Stjepana Stanilovića, Drage Bačurina, Milivoja Stanilovića, Vlade Sedmaka i Željka Vušira koji su uvelike zadužili lukavečko streljaštvo i Streljački klub Lukavec koji se još jednom iskazao dobrom organizacijom i gostoprimstvom.

Željko Vađić, alfa i omega lukavečkog streljaštva i ovoga je puta okupio respektabilno društvo. Izostale su prve vedete (Cernogoraz, J. Glasnović, Germin, Kancelar), no 46 prijavljenih strijelaca za samo jednu pistu i više je nego respektabilna brojka. Ovogodišnji je Memorijal imao i međunarodni predznak jer uz strijelce iz Hrvatske sudjelovali su i oni iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Italije i Slovenije.

Najuspješniji među njima bio je član Streljačkog društva Podravina Damir Mehkek koji je u finalu bio najprecizniji ponijevši sasvim zasluženo epitet najboljeg strijelca. Ugodno iznenađenje seniorskog dijela nadmetanja, bio je junior Matija Kečkeš koji je u osnovnom meču pogodio 111 glinenjaka (osobni rekord, op.a) najavivši tako dobru formu pred skorašnji Svjetski kup u Perpetuu.

Na kraju dvodnevnog natjecanja najsretniji je zasigurno bio Željko Vađić koji nije imao niti jednu intervenciju na dotrajalim mašinama koje su izdržale sve napore, vjerojatno po posljednji puta na nekom od natjecanja budući da postoje indicije za dolaskom novih mašina, ali i zamjenom krova na objektu čime bi u bližoj budućnosti cijeli kompleks trebao poprimiti oku ljepši oblik.

POREDAK
EKIPNO: 1.SD Podravina, 2. SD GAJ, 3. SK Turopolje
SENIORI: 1. Damir Mehkek (SD Podravina), 2. Ante Glasnović (SD GAJ), 3. Zvonimir Pavošević (SK Metak Osijek), 4. Miroslav Lacković (SK Turopolje), 5. Saša Sedmak (SK Plemenitaš), 6. Matija Kečkeš (SK Turopolje),
JUNIORI: 1. Matija Vlašiček (SK Turopolje), 2. Marko Bačić (SK Turopolje), 3. Matej Vukoić (SK Turopolje)
VETERANI: 1. Drago Lukić (SK Turopolje), 2. Ivan Crnković (SD Trap), 3. Srećko Kovačić (SK Plemenitaš)
B: 1.Tomislav Galinec (SD Podravina), 2. Ervin Stubić (SD GAJ), 3. Darko Palorec (SD Priroda)
ŽENE: 1.Una Sedmak (SK Plemenitaš), 2. Sara Gmižić (SD Gord)

Galerija slika

FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca FOTO: Damir Mehkek najbolji na Memorijalu strijelaca

Podijeli