Novosti Sport Događanja

Finalni blagdanski okršaj na Ilovači: Četiri ekipe bore se za trofej Breške lige

14.08.2020. / Damir Žbulj

Fantastična sezona Malonogometne lige Vukomeričke gorice stigla je do svoje zadnje stanice. Na Ilovači u Dubrancu na blagdan Velike Gospe već tradicionalno pada odluka o prvaku, a ove godine u igru za trofej su čak četiri ekipe.

U najboljoj poziciji je Gornja Opatija, koja na vrhu ima minimalnu prednost i zna da pobjedom nad Šiljakovinom uzima naslov prvaka.

Domaćin Dubranec i Kravarsko imaju tek jedan bod manje, a svoju priliku iz sjene vreba i Donji Hruševec, koji se također ima pravo nadati velikom slavlju...

Uzbudljiv program na Veliku Gospu otvaraju Lijevi Štefanki i Gornji Hruševec, slijedi utakmica Markuševca i Novog Brda, a sve će to biti uvertira i zagrijavanje za okršaj branitelja naslova iz Kravarskog i Donjeg Hruševca. Pobjednik će preuzeti prvo mjesto i staviti pritisak na ostale konkurente uza titulu.

Nakon njih na teren izlaze Strezojevo i Pokupsko, prije nego krene najiščekivanija utakmica dana u kojoj Gornja Opatija protiv Šiljakovine igra za  pehar. Računica je jasna, samo ih jedan korak dijeli od velikog slavlja...

Slijedi dvoboj Kozjače i Lučelnice pa Hotnje i Opatije, a kraj dana rezerviran je za dvoboj Dubranca i Velike Bune. Remi Kravarskog i Donjeg Hruševca i eventualni posrtaj lidera otvaraju priliku domaćinu da osvoji titulu najbolje momčadi Breške lige.


Uzbuđenja na Ilovači sigurno neće nedostajati, a osim borbe za 'kantu', ove blagdanske subote vodit će se velika borba i za titulu najboljeg strijelca i igrača 17. izdanja Breške lige.

Sjajni Pavao Galović iz Dubranca zabio je 27 golova, a prošlogodišnji najbolji topnik Ivan Šandor iz Opatije tek dva manje...

Matej Skrbin iz Donjeg Hruševca i Robert Huđber iz Velike Bune izdvojili su se na vrhu poretka, ali sve do samog kraja neće se znati tko je najbolji malonogometaš ovogodišnje Breške lige.

(Foto: MNL Vukomeričke gorice)

Podijeli