Novosti Sport Događanja

EpicBrozo sponzor Futsal Gorice: Osvajač 'Kutije' s Dobermannom novo pojačanje

02.01.2021. / Damir Žbulj

Futsal Gorica će u novu godinu ući s dva velika pojačanja. Prvo je igračko, dres Crveno-crnih će do kraja sezone nositi Renato Rumbak, a drugo, možda i značajnije je - EpicBrozo.

Marcelo Brozović odlučio je uskočiti i postati generalni sponzor velikogoričkom futsalskom klubu. Brozović i sam, kad mu to dopuste okolnosti, voli zaigrati na parketu, nastupao je i na velikogoričkoj HVIDR-i i ova suradnja mogla bi u budućnosti donijeti puno toga dobroga u razvoju futsala u Turopolju.

"Partnerstvo Crveno-crnih i EpicBroza uvelike će pomoći u daljnjem razvoju kluba, a poseban naglasak stavljamo na razvoj omladinske škole. Nastojat ćemo svim našim mališanima osigurati vrhunske uvjete za treniranje te istovremeno raditi na jačanju seniorskog sastava, kao i promociji futsala na ponos cijelog Turopolja! Zahvaljujemo obitelji Brozović što su prepoznali ambicije i zdrav razvojni proces kroz koji klub trenutno prolazi," poručili su iz kluba.

Prije nekoliko dana klub je napustio Ivan Šulentić, koji je u 12 nastupa upisao osam golova. Međutim, novo lice u svlačionici Taurusa bit će Renato Rumbak, poznato malonogometno ime, koji je s ekipom Dobermann osvojio Kutiju šibica, a s MNK Uspinjača Gimka stigao do trofeja u Kupu Hrvatske.

Popularni Rumbi, koji igra na poziciji pivota, stiže iz drugoligaškog rivala MNK Jesenje...

"Sigurni smo kako će nam svojom kvalitetom i iskustvom pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva! Uprava i sportski direktor neumorno rade na slaganju momčadi za nastavak sezone te vas u narednim danima očekuju još neka nova imena," najavili su iz Futsal Gorice.

Crveno-crni su nakon prvog dijela sezone na trećoj poziciji i poslije deset odigranih utakmica imaju 22 boda, koliko i MNK Mne Veruda s odigranom utakmicom manje. Novi Marof ima dva boda prednosti, a vodeća Futsal Pula je skupila pet više od Goričana. Samo pobjednik 2. HMNL Zapad imat će prilike kroz kvalifikacije izboriti nastup u prvoligaškom društvu.

Podijeli