Novosti Sport Događanja

EpicBrozo i u modnom biznisu!

06.02.2018. / Damir Žbulj

Marcelo Brozović, hrvatski nogometni reprezentativac iz Okuja na privremenom radu u milanskom Interu, početkom je ove godine u Velikoj Gorici otvorio Caffe Bar prepoznatljivog imena EpicBrozo.

Karakteristična poza i nadimak već su neko vrijeme zaštitni znak najistaknutijeg turopoljskog nogometaša, koji se nedavno odlučio baciti i u modni biznis.

Ipak je Milano svjetska prijestolnica mode.

Brozović je pokrenuo svoju liniju odjeće i obuće koja nosi ime Hardwork EpicBrozo!

Marcelo je u završnim satima prijelaznog roka bio na pragu odlaska u španjolsku Sevillu, no, ipak je ostao u dresu Intera. Proteklog vikenda bio je jedan od najboljih igrača slavne milanske momčadi u 'mršavom' 1:1 domaćem remiju s Crotoneom.

Upisao je asistenciju za jedini pogodak Nerazzurra, a iskazao je i veliko nezadovoljstvo nakon što ga je trener Spalletti 15-ak minuta prije kraja utakmice izvadio s travnjaka.

Inter je bez prvenstvene pobjede od početka prosinca, u Kupu su krajem prošle godine ispali od gradskog rivala, a posljednjih pet utakmice u Serie A odigrali su neriješeno. Na ljestvici su nakon 23 odigrana kola pali na četvrtu poziciju s 45 bodova, čak 15 manje od vodećeg Napolija. (Foto: Instagram)

 

Podijeli