Novosti Sport Događanja

Ema Bakula i kadetske taekwondo reprezentativke prvakinje Europe: Nastupi za Hrvatsku su veliki poticaj i motivacija!

02.12.2022. / Damir Žbulj

Još jedan fantastičan uspjeh ostvarila je mlada i talentirana Ema Bakula iz taekwondo kluba Velika Gorica, koja je sudjelovala na kadetskom prvenstvu Europe na Malti!

Ema je u pojedinačnoj konkurenciji u svojoj kategoriji do 29 kilograma, zaustavljena u borbi za medalju od predstavnice Turske te je na kraju osvojila sjajno peto mjesto!

Međutim, u ekipnom plasmanu, hrvatska ženska kadetska reprezentacija je osvojila naslov prvakinja Europe, nakon tri zlata, srebra, bronce, tri peta i četiri deveta mjesta!

"Ove godine Ema je uspješno odradila i Svjetsko kadetsko prvenstvo na kojem je zauzela deveto mjesto. Za našu mladu sportašicu nastupi za Hrvatsku su veliki poticaj i motivacija za daljnji rad i vjerujemo kako će u narednim godinama biti još bolja," javio nam je trener i tajnik TKD Velika Gorica Igor Matić i još jednom istaknuo:

"Čestitke Emi na ostvarenim rezultatima!"

Na Malti je nastupilo 400 natjecateljica i natjecatelja iz 30 europskih zemalja.

 

 

 

Galerija slika

Ema Bakula i kadetske taekwondo reprezentativke prvakinje Europe: Nastupi za Hrvatsku su veliki poticaj i motivacija! Ema Bakula i kadetske taekwondo reprezentativke prvakinje Europe: Nastupi za Hrvatsku su veliki poticaj i motivacija! Ema Bakula i kadetske taekwondo reprezentativke prvakinje Europe: Nastupi za Hrvatsku su veliki poticaj i motivacija!

Podijeli