Novosti Sport Događanja

Dupla doza malog nogometa u Lučelnici: Prvo Breška liga pa noćni turnir

11.07.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna liga Vukomeričkih gorica nastavlja se ovog vikenda utakmicama sedmog i osmog kola, u subotu u Lučelnici, a u nedjelju u Donjem Hruševcu, gdje će domaćin biti Strezojevo.

Na Gizdavoj kumici će domaćin od 15 sati odmjeriti snage s ekipom iz Gornjeg Hruševca, nakon njih na teren izlaze Dubranec i Lijevi Štefanki pa Kravarsko i Strezojevo. Drugoplasirana Velika Buna favorit je protiv Pokupskog, dok će Kozjača pokušati iznenaditi Markuševec. Slijedi okršaj Šiljakovine i Hotnje, Donji Hruševec će protiv Opatije tražiti petu pobjedu, dok je kraj subotnjeg izdanja Breške lige rezerviran za dvoboj Novog Brda i lidera Gornje Opatije.

No, neće tu biti kraj malonogometnim uzbuđenjima u Lučelnici, jer će se u večernjim satima odigrati i noćni malonogometni turnir.

Prva utakmica je predviđena za 20.30 sati, prijave su moguće sve do početka turnira, uz najavu na 097 7434 500 (Stjepan). Kotizacija je 400 kuna, a za prve tri ekipe predviđene su novčane nagrade i pehari.

Sve okupljene će od 17 sati zabavljati TS Naša stvar.

STREZOJEVO DOMAĆIN NA DONJEM HRUŠEVCU

Ništa manje zanimljivo neće biti ni u nedjelju u Donjem Hruševcu, gdje će Strezojevo biti domaćin osmom kolu MNL Vukomeričkih gorica.

Velika borba vodi se za vrh ljestvice, no, vidjet ćemo mogu li Strezojevo i Pokupsko, jedine su dvije ekipe koje ove sezone nisu upisale pobjedu, doći do prvog slavlja...

 

Podijeli