Novosti Sport Događanja

Dubrovčani idealan suparnik za povratak pobjedničkim navikama

15.02.2020. / Damir Žbulj

Rukometaši Gorice u subotu od 19 sati ponovno igraju na svom parketu. U prošlom kolu su iznenađujuće poraženi kod Varaždina, no, protiv Dubrovnika imaju dobru priliku vratiti se pobjedničkim navikama.

Četiri kola prije kraja regularnog dijela natjecanja i početka Lige za prvaka, kad će se u borbu za trofej uključiti PPD Zagreb i Nexe, ekipa Andrije Nikolića i dalje je na vrhu ljestvice s 22 boda, tri više od Dubrave i ogromnih sedam ispred Poreča i vinkovačke Spačve.

Dubrovnik je na samom dnu poretka s tek sedam osvojenih bodova i Goričani su u ovom dvoboju veliki favoriti.

Iako, u prvom međusobnom okršaju ovih ekipa vodila se velika borba, Gorica je gubila i pet golova razlike, a dramatičan dvoboj završen je minimalnom pobjedom 29:30,

Ključne golove za veliko slavlje u finišu su postigli Ćavar i Šafranko.

Dubrovčani su ipak dokazano bolji pred svojim navijačima, gdje su upisali sve svoje tri pobjede (Varaždin, Bjelovar, Zamet), dok su na gostovanjima u svih sedam susreta poraženi napustili teren.

Vjerujemo kako ovaj put neće biti neizvjesnosti i kako će utakmica završiti kao i posljednja na parketu velikogoričke Gradske sportske dvorane, kad je Gorica napunila mrežu Spačve i deklasirala suparnika...

 

U preostalim subotnjim susretima 15. kola Paket 24 Premijer lige Poreč dočekuje Bjelovar, Umag je domaćin Zametu, Varaždin 1930 gostuje kod Dubrave, dok u nedjelju Sesvete igraju protiv Spačve.

Goricu do kraja prvog dijela sezone, nakon dvoboja s Dubrovnikom, čekaju gostovanje kod Zameta i Dubrave te domaći okršaj sa Sesvetama.

Podijeli