Novosti Sport Događanja

Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva

04.04.2017. / Sportska redakcija

Karatisti Velike Gorice u protekla dva vikenda nastupili su na dva vrlo važna natjecanja; kadeti i juniori posljednjeg vikenda u ožujku sudjelovali su u Bratislavi na Grand Prixu Slovakia, dok su u vikendu za nama mlade klupske nade bile u Ivankovu na državnom prvenstvu.

Na turniru u Bratislavi Goričani su nastupili pod grbom Hrvatske jer su put slovačke prijestolnice otišli samo natjecatelji sa šireg popisa kadetske i juniorske reprezentacije. Svojim nastupima najviše su se istaknuli Igor Vrban i Kristijan Obrazović koji su osvajali odličja. Vrban zlato, a Obrazović broncu.

Na Prvenstvu Hrvatske u Ivankovu gorički su karatisti osvojili tri odličja; srebro Dominik Kučan kojem je to peta uzastopna medalja s prvenstva te Luka Tačković i Ivan Ivelj koji su bili brončani.

Galerija slika

Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva Dominiku Kučanu peta medalja s državnog prvenstva

Podijeli