Novosti Sport Događanja

Domagoj Ferenčina vjeruje u dobru sezonu

09.09.2016. / Nefertum IT
Rukometaši Gorice po već ustaljenom ritmu nastavljaju s priprema za skorašnji početak Premijer lige. Jedan od iskusnijih u momčadi trenera Hrvoja Pekere je izdanak klupske škole rukometa, Domagoj Ferenčina koji je protekle sezone bio prva vedeta goričkog sastava, a i ukupno gledajući bio je među najboljima igračima lige (prvi strijelac te treći asistent nakon 26 odigranih kola).

ferenc velika.jpg

-Pripreme su iste kao i svake godine, prvo trčanje pa ulazak u dvoranu i odigravanje utakmica. Za sada je sve dobro, a u preostala dva tjedna slijedi završni glanc- rekao nam je Domagoj Ferenčina.

Do sada su Goričani odigrali četiri pripremana susreta, a do prvenstvenog debija u Zagrebu protiv Metalaca 24. rujna odigrat će još tri. Najprije sutra protiv križevačkog KTC-a, nakon čega slijede dva susreta protiv Dubrave.

-Vjerujem da ni ove sezone neće biti nikakvih problema, bez obzira što nam raspored na početku zbog dva uvodna gostovanja kod novaka u ligi ne ide na ruku. Ja sam uvijek optimističa i vjerujem u dobru sezonu- kaže nam Domagoj koji će ponovno predvoditi goričke napade.

ferenc velika 1.jpg

Prva sedmorka goričkog sastava doživjela je tek jednu promjenu odlaskom Ivana Laljeka u redove Varaždina 1930, dok su Gorici pristupili Davor Ćavar, Ivan Matić, Karlo Grgurić i Toni Škender.

-Atmosfera je super, mlada smo ekipa koja je i genearcijski tu negdje. Dugo smo na okupu i dobro se razumijemo tako da se i ovim novim igračima nije bilo teško prilagoditi na nas- za kraj će Ferenečina.   

Podijeli