Novosti Sport Događanja

Dinamo Hidrelu vrijedni bodovi protiv Oborova 74

25.03.2018. / Juraj Odrčić

Zgoditkom Marka Rusa u 44. minuti Dinamo Hidrel je došao do prve proljetne pobjede, nakon nedjeljnog remija bez pogodaka protiv Mladosti. U gostima kod Oborova 74 osakaćen sastav Dinamo Hidrela uspio je svladati domaći sastav koji je sastav iz Novog Čiča ugostio u Brckovljanima na terenu s umjetnom travom.

-Teška utakmica i važni bodovi. Upravo je pobjeda i tri boda najvažnije iz ove utakmice budući da smo imali određenih problema s ozljedama igrača- istaknuo je po povratku iz Božjakovine trener Dinamo Hidrela Stiven Žitnik, a zadovoljstvo osvajanjem bodova podijeli je s nama i dopredsjednik Jadranko Lucin.

Turopoljac, koji je zimus najavljivao visoke domete i siguran plasman u Jedinstvenu županijsku ligu u uvodna dva kola ozbiljno je uzdrmao te temelje, jer nakon domaćeg poraza od Lonje (0:2), sastav iz Kuča bez bodova je ostao i u Zvekovcu gdje su doživjeli poraz od 1:0. (TM)

 

1.ŽNL, 18. KOLO

NK OBOROVO 74 – NK DINAMO HIDREL 0:1 (0:1)

STRIJELAC: Rus (44)

NK OBOROVO 74: Sabolić, J. Breščaković, Pušić, S. Budinski, T. Budinski, Mršić, I. Radman, M. Radman (od 89. Rajić), Bencek (od 53. Kovač), M. Breščaković, Bertina. TRENER: Marijan Čokor

NK DINAMO HIDREL: Budimir, Jambrešić, Brebrić, Rus, Pudić, Đuksi, Balenović, Godinić, Horvatić, Mršić, Kučan. TRENER: Stiven Žitnik

Podijeli