Novosti Sport Događanja

Deset golova Marije Kusanić nije bilo dovoljno za pobjedu nad Ivanićem

11.02.2021. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika odradile su protiv Ivanića zaostalu utakmicu devetog kola 2. HRL Zapad. Iako je briljirala Marija Kusanić s deset postignutih golova, poražene su u Gradskoj sportskoj dvorani rezultatom 26:31.

Osim prednosti u uvodnim minutama domaće rukometašice u ostatku dvoboja su bile u zaostatku i do kraja nisu uspjele uhvatiti priključak.

Sredinom prvog dijela na semaforu je 7:7, ali gošće iz Ivanića tada rade seriju od četiri uzastopna pogotka i polako, ali sigurno utakmicu odvode na svoj mlin.

Četiri razlike bilo je i na poluvremenu, a Ivanić u nastavku rutinski dolazi do bodova.

Uz raspoloženu Kusanić, istaknula se i Gabrijela Skrbin s pet golova, Barbara Gilinger dodala je tri, Anja Jambrešić bila je dva puta precizna, a jednom su prežu suparnica pogađale Magenreuter, Burić, Štefanić, Vučićević, Miletić i Antonić.

Udarnik je tako ostao na dvije pobjede u 12 nastupa i sa Senijom iz Senja, Zaprešićem i Arenom nastavlja borbu za opstanak u ovom rangu natjecanja.

U nedjelju je od 19.30 sati na rasporedu 13. kolo, a u Veliku Goricu stiže riječki Zamet, koji se nalazi pri vrhu ljestvice, zajedno s Trešnjevkom, drugom ekipom Lokomotive i vodećim labinskim Rudarom.

 

Podijeli