Novosti Sport Događanja

Debi protiv Cibone pamtit će Ante Jukić

05.02.2017. / Sportska redakcija

Sinoćnji susret između Gorice i Cibone zasigurno će dugo pamtiti mladi Ante Jukić, koji se po prvi puta našao u zapisniku seniorske momčadi. Nije Ante bio samo broj, već mu je trener Boris Džidić protiv tako renomiranog protivnika dodijelio i pet minuta, što je bilo popraćeno velikim pljeskom od strane okupljenih gledatelja, a mahom su Antu došli podržati njegovi prijatelji i rodbina.

-Dojmovi su jako dobri, iznenadio sam se na pozivu i na dobivenim minutama. Mislim da sam ih dobro iskoristio. Trema se osjetila, jer se tresem još i sad. Dobiveni pljesak dao mi je potporu da se opustim. Šteta, što sam zabio samo jedno od tri slobodna bacanja- ispričao nam je o debiju mladi Ante.

Davanjem prilike igraču iz omladinskog pogona, a na klupi je bio i Nino Tomić koji nije ulazio u igru zbog zdravstvenih razloga, trener Boris Džidić pokupio je simpatije domaće publike.

-Ja uvijek slažem momčad da deveti, deseti, jedanaesti i dvanaesti igrač budu domaći momci. Mi smo zimus odlučili da damo priliku njima dvojici. Ante je danas odigrao pristojno i na njemu je da samo nastavi ovako raditi- kaže trener Džidić.

Inače, Jukić je u debiju na parketu proveo pet minuta u kojima je imao po jedan poen, skok i asistenciju.   

Podijeli