Novosti Sport Događanja

Damir Milinović zadovoljan odrađenim poslom

07.02.2017. / Sportska redakcija

-Za sada je sve dobro, nema povreda igrača što je najbitnije. Sve planiramo odradili smo- na početku današnjeg razgovora će trener goričkog drugoligaša, Damir Milinović.

S pripremama za proljetni nastavak prvenstva nogometaši Gorice započeli su 16. siječnja, te su ovim tjednom zakoračili u četvrti tjedan rada. Tijekom prethodnog vremena odigrane su i četiri pripremne utakmice; protiv Sesveta, Maribora i Intera upisani su porazi, dok je sraz protiv Trnja završio neodlučeno.

-U subotu smo u Zaprešiću nezasluženo izgubili. Ništa zato, idemo dalje jer pred nama je dosta utakmica za uigravanje, jer odlaske Marine i Postonjskog treba nadomjestiti- kaže nam Milinović koji sutra momčad odvodi na osmodnevne pripreme u Međugorje gdje će se odigrati četiri utakmice.

Uz sudjelovanje na turniru u Gabeli gdje uz Goricu i domaći GOŠK još sudjeluju Hajduk i Zrinjski, Goričani će snagu odmjeriti i protiv Cibalije te dubrovačkog GOŠK-a.

-Atmosfera je dobra. Odlazak Marine bio je šok, no vjerujem kako smo doveli kvalitetne igrače, među kojima je najzvučnije pojačanje Marin Matoš- priča Milinović kojem je kadar osnažen s još četiri novoangažirana igrača.  

Naime, uz Matoša Gorica je ove zime dovela Šimu Žužula, Marija Rašića, Eduarda Husineca te Lovru Jurica uz koje su radu s prvom momčadi priključeni i najperspektivniji igrači iz sastava trenera Perice Vidaka.

Podijeli