°C 14

Cvetnić poništio Blaževića

22.04.2019.

Sportska redakcija

Turopoljski derbi Prve županijske nogometne lige odigran u Novom Čiču između Dinamo Hidrela i Mraclina ponudio je pregršt događanja na terenu, ali i oko njega. Završilo je rezultatom 1:1, najpravednije, a iz oba tabora nakon susreta moglo se čuti dosta povika na suđenje mladoga Zvonimira Landeke.

U prvom dijelu mreže su mirovale, da bi nastavak donio brojna događanja. Počelo je promašajem jedanaesterca od strane Mraclina, nastavilo se desetominutnim prekidom nakon sudara u kojem su nastradali Dražić i Ćevid koji su krvavih glava napustili teren odakle su ispraćeni na hitnu. Na sve to nadovezao se domaći promašaj jedanaesterca.

Ipak u smiraj utakmice mreže su se zatresle. Poveli su domaćini preko Luke Blaževića, da bi Juraj Cvetnić u posljednjim sekundama razveselio pristaše Mraclina.

1.ŽNL, 22. KOLO
NK DINAMO HIDREL – NK MRACLIN 1:1 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Blažević (90), 1:1 Cvetnić (90+7)
NK DINAMO HIDREL: Gligorević, Sudar (od 57. Španiček), Jambrešić, Panić, Pudić (od 90. Andrišević), Jurišić, Ž. Josić (od 90. Čulina), D. Josić (od 90. Čurla), Blažević, Kuzmić, Prnjak. TRENER: Mario Kajinić
NK MRACLIN: Dražić (od 75. Culović), Cota, J. Dolibašić, Domitrović, Cvetnić, Onić, Starčević, I. Kos, Guduraš (od 46. Čičak), Vrdoljak (od 20. Ćevid, od 75. A. Dolibašić), M. Kos. TRENER: Marko Pancirov

Galerija slika

Cvetnić poništio Blaževića Cvetnić poništio Blaževića Cvetnić poništio Blaževića Cvetnić poništio Blaževića