Novosti Sport Događanja

Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju

07.07.2024. / Damir Žbulj

Okuje se i ove godine potvrdilo kao sjajan domaćin Malonogometne lige Turopolja i Posavine. Dobre utakmice, gostoljubivi domaćini, hladna okrjepa i zabava do sitnih sati dobitna su kombinacija bili i ovaj put...

Čička Poljana je na otvaranju programa 'odradila' svoj dvoboj s Mraclinom, upisala 3:1 pobjedu te se bodovno izjednačila s braniteljem naslova iz Kuča, koji je ove subote imao dan predaha.

Iskoristila je to i Vukovina, koja je sa 6:0 deklasirala pretposljednju Ribnicu i tako barem privremeno stigla na vrh ljestvice, s dva boda prednosti, ali i utakmicom više od Kuča i Čičke Poljane.

Rakitovec je u dramatičnom okršaju s 4:3 uspio svladati Lazinu te je zadržao priključak za vodećim ekipama.

Dva susreta završila su bez pobjednika, s identičnih 3:3 na kraju. Prvo su Okuje i Drnek odigrali svoju ljepoticu za neutralne navijače, a onda je i Turopolje uspjelo zaustaviti Novo Čiče.

Ova nedjelja je u Turopoljsko-posavskoj ligi rezervirana za Kup natjecanje, uz sada već tradicionalno domaćinstvo Turopolja.

Igrat će se na dva terena, sva počinje od 15 sati, a svoje mjesto u četvrtfinalu imaju branitelji naslova pobjednika iz Kuča, koji su ponovno glavni favoriti za osvajanje novog trofeja.

U prvom dijelu ždrijeba su Lazina i Ribnica, Čička Poljana igra protiv Jagodnog, a Drnek protiv Novog Čiča. Na drugom terenu će prvo u akciji biti Rakitovec i Vukovina pa Mraclin i domaćin Turopolje, dok Okuje igra protiv Veleševca.

Četvrtzavršnica kreće od 17 sati, polufinala od 18.20 sati, dok je veliko finale zakazano za 20 sati.

Galerija slika

Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju Čička Poljana se izjednačila s Kučanima, Vukovina trenutno na vrhu, u nedjelju se igra Kup u Turopolju

Podijeli