Novosti Sport Događanja

Čička Poljana i Kuče maksimalni, dva poraza imaju Ribnica, Drnek i Mraclin

17.06.2024. / Damir Žbulj

Lazinci ove godine nisu priredili feštu na svom terenu, nego su drugo kolo Malonogometne lige Turopolja i Posavine organizirali u Novom Čiču.

Bez prave domaće podrške nisu uspjeli svladati Turopolje, a dvoboj je završio bez pobjednika, ali i postignutih golova. Bila je to tvrda i nervozna utakmica, igrači Lazine u finišu nisu uspjeli realizirati dva deveterca, a golman Turopolja prometnuo se u junaka ovog susreta.

Pobjednički su nastavili marširati dečki iz Kuča, koji su s 2:1 dobili Drnek. Morali su se Kučani namučiti za sva tri boda, ali su ponovno pokazali kako će ih i ove sezone biti izuzetno teško iznenaditi te kako su glavni favoriti za još jednu titulu.

Maksimalan učinak nakon dva odigrana kola zadržala je tek još i Čička Poljana, koja je sa 6:0 nadigrala Rakitovec.

Vukovina je u Mraclinu doživjela potop od ekipe Kuča, ali je sada s uvjerljivih 6:1 napunila mrežu Mraclina.

Okuje je s minimalnih 1:0 riješilo Ribnicu, a Novo Čiče i Jagodno su odigrali 2:2.

U ovom kolu slobodna je bila momčad Veleševca, povratnika u Turopoljsko-posavsku ligu, dok će Jagodno biti domaćin trećeg kola, u subotu 22. lipnja.

Prva utakmica na rasporedu je od 15 sati, domaćin igra protiv Vukovine, a slijedi okršaj Turopolja i Okuja. Novo Čiče i Lazina igraju od 16.20 sati, nakon njih na teren izlaze Drnek i Mraclin pa Rakitovec i Kuče. U posljednjoj utakmici dana Veleševec igra protiv Čičke Poljane od 18.20 sati.

Slobodna je Ribnica.

U nedjelju, 23. lipnja, MNL Turopolja i Posavine igra se u Vukovini!

Trenutno su na vrhu ljestvice Čička Poljana i Kuče kao jedine ekipe s dvije pobjede. Lazina i Novo Čiče su na četiri osvojena boda, a po tri boda imaju Okuje, Vukovina i Rakitovec...

Drnek, Ribnica i Mraclin imaju po dva poraza.

(Foto: Malonogometna liga Turopolja i Posavine)

 

Podijeli