Novosti Sport Događanja

Čička Poljana i Drnek ovaj vikend domaćini Turopoljsko-posavske lige

01.07.2022. / Damir Žbulj

Čička Poljana bit će u subotu domaćin petog kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine!

U Kučama su proteklog vikenda odigrani i Kup i četvrto kolo, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su domaćini, koji su u subotu osvojili i pobjednički trofej i u nedjelju pobijedili u derbiju Gornje Podotočje s 4:1, golovima dvostrukog strijelca Lučića te Čunčića i Milatovića.

Vukovina jedina ima savršeni učinak, nakon što su u nedjelju u Kučama s 4:2 dobili Lazinu Čičku.

Mraclin je golovima Kosa, Štubana i Đuretića s 3:1 svladao Turopolje, Horjan je zabio jedini pogodak u minimalnom slavlju Jagodnog nad Bukevjem, a s identičnih 1:0 Drnek je golom Musollija dobio Rakitovec, dok je Novo Čiče golom Jurišića svladalo Ribnicu. Okuje i Čička Poljana odigrali su bez pobjednika 2:2.

U subotu akcija u Čičkoj Poljani kreće u 15.30 sati, a domaćin će odmjeriti snage s Mraclinom. Nakon njih na teren izlaze Turopolje i Jagodno pa Okuje i Vukovina.

Bukevje igra protiv Gornjeg Podotočja, Lazina protiv Ribnice, Drnek će pokušati iznenaditi Kuče, a na kraju programa u 19.20 sati na rasporedu je dvoboj Novog Čiča i Veleševca.

U nedjelju je domaćin Drnek i ponovno se očekuje prava malonogometna fešta do kasnih večernjih sati.

Lazina igra protiv Bukevja, Kuče protiv Okuja, Novo Čiče protiv Turopolja, Rakitovec protiv Mraclina. Na rasporedu je i dvoboj Veleševca i Čičke Poljane, Drnek igra protiv Jagodnog, a Ribnica protiv Vukovine.

 


MNL TUROPOLJA I POSAVINE
1. Vukovina 12
2. Lazina Čička 9
3. Kuče 9
4. Gornje Podotočje 9
5. Ribnica 9
6. Drnek 9
7. Bukevje 6
8. Okuje 5
9. Čička Poljana 4
10. Mraclin 3
11. Novo Čiče 3
12. Jagodno 3
13. Veleševec 1
14. Rakitovec 0
15. Turopolje 0

Podijeli