Novosti Sport Događanja

Brozović se nakon karantene u Italiji vraća svojoj obitelji

24.03.2020. / Damir Žbulj

Koronavirus paralizirao je praktički cijeli svijet pa tako i Hrvatsku, Zagreb je u nedjelju pretrpio i razoran potres, a snijeg, olujni vjetar i mećava dodatno su pogodili Lijepu našu ovih dana...

U ova teška vremena je naš Marcelo Brozović napokon dočekao i neke dobre vijesti - završila mu je dvotjedna samoizolacija u Milanu te se može vratiti u Domovinu svojoj obitelji. 

Inter i Juventus odigrali su 8. ožujka svoju utakmicu Serie A bez prisustva gledatelja, no, naknadno je otkriveno kako su nogometaši Stare dame Rugani, Matuidi i Dybala bili su pozitivni na koronavirus

Brozović je nakon prekida nogometne sezone po naredbi svog kluba i talijanskih vlasti bio izdvojen od ostatak svijeta, a nakon 14 dana izolacije nije pokazivao simptome virusa te je dobio dopuštenje da se vrati u Hrvatsku, pišu talijanski mediji. 

Nakon povratka, prema propisima nacionalnog stožera civilne zaštite, Epic Brozo mora još dodatnih 14 dana biti u samoizolaciji, jer dolazi iz države teško pogođene pandemijom koronavirusa.

Marcelo je vrijeme u karanteni pokušao zadržati svoju formu individualnim treninzima, no, najviše je vrijeme kratio igrajući svoj drugi najdraži sport, elektronski pikado te je preko društvenih mreža s prijateljima organizirao okršaje uživo, igrajući svatko iz svog doma.

Nogometna sezona u svijetu je odgođena na neodređeno vrijeme, ove godine neće se održati niti Europsko prvenstvo i jedino se možemo nadati kako će situacija što prije normalizirati i kako ćemo uskoro ponovno uživati u nastupima našeg Turopoljca iz Okuja u dresu Vatrenih.

(Foto: Instagram)

 

 

 

Podijeli