Novosti Sport Događanja

Brozović praznike provodi u Velikoj Gorici i Okuju

28.12.2021. / Damir Žbulj

Marcelo Brozović sa svojom obitelji provodi Božićne blagdane u Hrvatskoj, u svom Okuju i Velikoj Gorici!

Epic Brozo pauzu od nogometa koristi i za razmišljanja o svojoj nogometnoj budućnosti, hoće li prihvatiti izdašnu ponudu milanskog Intera i produljiti ugovor s talijanskim velikanom do 2025. godine? Ili će u siječnju krenuti pregovarati s drugim klubovima i možda ona od ljeta svoju sjajnu kariju nastaviti u nekoj drugoj sredini?



Zainteresiranih klubova za njegove usluge ima na pretek...

Hrvatski reprezentativac u Okuju održava formu, trčanjem po kanalu, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li i ove godine zaigrati bar jednu utakmicu na tradicionalnom malonogometnom turniru Kupu HVIDR-a, koji se od 2. do 9. siječnja vraća u 'Bakarić'.



Brozović ni u Interu, prema nekim neslužbenim informacijama, ako prihvati novi ugovor, trebao zarađivati gotovo šest milijuna eura godišnje.

Nedavno je za svoje ovosezonske fantastične partije dobio još nekoliko priznanja!

Zasluženo je izabran u najbolju momčad prvog dijela Serie A (Opta), uz vratara Handanovića, obrambenjake Cuadrada, Bremera, De Ligta i Hernandeza, veznjake Fabiana Ruiza, Calhanoglua i reprezentativnog suigrača Marija Pašalića te napadače Vlahovića i Simeonea.

Čitatelji portala Goal.com uvrstili su Brozovića u idealnih 11 Europe. Najbolji vratar je Thibaut Courtois iz madridskog Reala, u posljednjoj liniji su Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ruben Dias (Manchester City), Nic Schlotterbeck (Freiburg) i Joao Cancelo (Manchester City). U veznom redu su, uz našeg Okujca, Aurelien Tchouameni (Monaco), Mohammed Salah (Liverpool) i Kylian Mbappe (PSG), dok su u napadu Robert Lewandowski (Bayern) i Karim Benzema (Real Madrid).

Nitko ove sezone nema više točnih dodavanja od Brozovića, koji svojom trkom pokriva veliku površinu terena na svim utakmicama.

Inter ne bi bio prvi na tablici Serie A bet njega, on je ključni igrač momčadi!

Podijeli