Novosti Sport Događanja

Brajko i Hodak za prekid Udarnikova posta

28.09.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Udarnika nakon četiri sušna kola u kojima su dohvatili tek jedan bod u jučerašnjem susretu 7. kola svladali su u Kurilovcu Vrapče s 2:1 preokrenuvši njihovo vodstvo od 1:0.

Nije susret dobro krenuo po Kurilovčane jer svog vratara Domagoja Kranjčeca prevario je Dražen Ladović skrenuvši loptu u vlastitu mrežu. Za izjednačenje se pobrinuo Nikola Brajko u 44. minuti, da bi Filip Hodak u drugih 45.minuta osigurao tri boda domaćem sastavu.

-Ja nikada nisam sumnjao u ovu momčad. Dobro smo mi igrali i u prošlim kolima, no ostali smo bez bodova. Vjerujem kako smo ovom pobjedom izašli iz te rezultatske krize. Vjerujem kako ćemo sada biti još bolji. Atmosfera je super i sve misli su okrenute prema Maksimiru koji nam je putokaz za dalje- jutro nakon pobjede će sportski direktor Udarnika, Darko Janječić Žica.

Jučerašnje kolo donijelo je nekoliko iznenađujućih rezultata; u derbiju kola Opatija je s 3:0 svladala Vinogradar, a visoko je u Dubravi poražen i bivši prvoligaš Zagreb. Dubrava Tim Kabel porazila ga je s 5:1, dok je Vrbovec bio nešto blaži u gostima kod Maksimira gdje je slavio s 3:0. U ostalim utakmicama postignuti su ovi rezultati; Rudar-HAŠK 0-0, Špansko-Dugo Selo 2-1, Krk-Segesta 3-1, Trnje-Jadran 1-2 i Zagorec-Pazinka 3-1.

-Ovo je izuzetno izjednačena liga u kojoj svatko svakog može pobijediti. Ne uđeš li sto posto u utakmicu ne piše ti se dobro. Iskreno, bit će ovo nikad neizvjesnije prvenstvo jer tu ima dosta dobrih momčadi- u osvrtu na jučerašnje rezultate će Janječić.

Nakon Vrapča koje je apsolvirano s uspjehom, pred Kurilovčanima je još jedan domaći susret. Gost Kurilovca u subotu od 16 sati je Maksimir, a u kadru trenera Damira Biškupa za taj će susret biti i Mislav Čunčić koji je jučer bio slobodan jer je odrađivao kaznu zbog tri žuta kartona.

Podijeli