Novosti Sport Događanja

Borba za trofej na startu nove sezone: Ščitarjevo želi pehar Kupa MNL VG Sjever u trajno vlasništvo

22.06.2024. / Damir Žbulj

Na otvaranju nove sezone Malonogometne lige VG Sjever odmah će se dijeliti i trofej, jer se u Kosnici ove subote, 22. lipnja, igra Kup natjecanje!

Ščitarjevo ima priliku prijelazni pehar uzeti u trajno vlasništvo, jer su lani obranili titulu, a odlukom organizatora imaju svoje mjesto izravno u četvrtfinalu, baš kao i prvak lige Velika Mlaka.

Preostale ekipe podijeljene su u tri skupine, a sve kreće u 10 ujutro okršajem Plesa i Obrezine. Nakon njih na teren izlaze Meštrica i Rakarje pa Kosinca i Kobilić.

U skupini A su Pleso, Obrezina i Lomnica, u skupini B Meštrica, Rakarje i Kurilovec, a u skupini C Kosnica, Kobilić i Gradići.

Nakon grupne faze slijedi četvrtzavršnica, koja počinje od 13.45 sati, prvo polufinale se igra od 16.25 sati, dvoboj za treće mjesto je od 17.45 sati, dok je veliko finale zakazano za 18.25 sati.

Ove godine igra se četvrto izdanje MNL VG Sjever, sudjelovat će 11 ekipa, a iako je Selnica imala veliku želju nastupiti, jednostavno se nisu uspjeli skupiti.

Prvo kolo na rasporedu je u petak, 28. lipnja, u Velikoj Mlaki, dok je u subotu, 29. lipnja, domaćin Pleso. Nakon toga domaćini su redom Obrezina, Kobilić, Meštrica u Gornjoj Lomnici, Kurilovec i Gradići, a od 21. srpnja do 2. kolovoza bit će pauza od natjecanja, zbog godišnjih odmora.

Nastavak lige je 3. kolovoza u Donjoj Lomnici, slijede okršaji u Rakarju pa u Velikoj Mlaki, dok na blagdan Velike gospe se ne igraju utakmice. Domaćin završnice je Ščitarjevo, ali na travnatom terenu u Obrezini, u subotu 17. kolovoza.

Nakon malonogometnih uzbuđenja u Kosnici i dodjele pehara slijedi dobra zabava uz svirku dua Dors & Jura.

 

Galerija slika

Borba za trofej na startu nove sezone: Ščitarjevo želi pehar Kupa MNL VG Sjever u trajno vlasništvo Borba za trofej na startu nove sezone: Ščitarjevo želi pehar Kupa MNL VG Sjever u trajno vlasništvo

Podijeli