Novosti Sport Događanja

Besplatan program za djecu 'Igraj tenis' traje i dalje, prijavite se i za rekreativnu Velikogoričku tenisku ligu

19.04.2024. / Damir Žbulj

Dolaskom toplijeg vremena započela je nova sezona tenisa na otvorenom, a s njom i pregršt teniskog programa u našem gradu.

"Od najbitnijih izdvojili bi besplatan program za djecu razredne nastave pod nazivom 'Igraj tenis', kojeg u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom TK iTeam Velika Gorica provodi kroz mjesec travanj i na koji se još uvijek stigne prijaviti," javio nam je čelnik goričkog iTeama Miha Troha.

"Također, tu je i uvijek aktualna redovna škola tenisa za djecu od pet godina na dalje, ali i odrasle rekreativce koji žele unaprijediti svoju igru ili jednostavno uživati u igranju tenisa."

U tijeku su i prijave za ovogodišnje izdanje Velikogoričke teniske lige. VGTL 2024 je natjecanje rekreativnog tipa na koji se, bas zbog optimiziranog sustava natjecanja vođenim putem mobilne aplikacije mogu prijaviti teniski rekreativci svih teniskih razina, jer se uvijek igra s različitim igračima sličnog znanja teniske vještine.

Prijave za Velikogoričku tenisku ligu traju do srijede, 24. travnja, a sve dodatne informacije možete dobiti na 0913344031 broj telefona.

"Pridružite nam se i uživajte u tenisu! Uz sve, TK iTeam VG ove godine ponovo je domaćin i službenih turnira Hrvatskog teniskog saveza, organizira nezaboravno 'Ljeto na teniskim terenima' kad završi školska godina i još puno toga," zaključio je Troha.

 

Galerija slika

Besplatan program za djecu 'Igraj tenis' traje i dalje, prijavite se i za rekreativnu Velikogoričku tenisku ligu Besplatan program za djecu 'Igraj tenis' traje i dalje, prijavite se i za rekreativnu Velikogoričku tenisku ligu Besplatan program za djecu 'Igraj tenis' traje i dalje, prijavite se i za rekreativnu Velikogoričku tenisku ligu Besplatan program za djecu 'Igraj tenis' traje i dalje, prijavite se i za rekreativnu Velikogoričku tenisku ligu

Podijeli