Novosti Sport Događanja

Berislav Devčić u klubu 100+, 'maratonci' ponovno drugi na Samoborskoj zimskoj trail ligi

29.11.2022. / Damir Žbulj

Seniorska i veteranska ekipa Maraton kluba Velika Gorica nastupili su na drugom izdanju Samoborske zimske trail lige te su ponovno osvojili drugo mjesto, među 16 timova.

"Nastupilo je sedam članova kluba, na dvije trail staze od 15,5 kilometara i osam kilometara. Na dugoj stazi u muškoj konkurenciji opet je najbolji pojedinac bio Matej Janjić sa šestim mjestom ukupnog poretka. Hrvoje Mikulić bio je deseti, a Marijan Malčević završio je na 26. mjestu."

"Fenomenalno su dugu stazu istrčale Jasna Mikulić i Vedrana Janjić, osvojivši treće i četvrto mjesto u ženskoj konkurenciji. Na kratkoj stazi su boje kluba branili Kristina Terzić i Nedjeljko Babić," javio nam je tajnik kluba Bruno Škrinjarić.

Ukupno će se trčati 11 kola, a treće je na rasporedu već iduće subote.

U Vukovaru je održan Danube maraton, na kojem je uspješno nastupio Berislav Devčić, koji se u svojoj bogatoj atletskoj karijeri može pohvaliti da je završio više od 100 maratona!

Ušao je tako u prestižni klub '100+', jer je u Vukovaru završio svoj 104. maraton, a trenutno je šesti po tome u Hrvatskoj.

"Fenomenalan je to podvig. No, Bero se ne misli na tome zaustaviti i veselimo se svakom njegovom novom maratonu," dodao je Škrinjarić.

U Poreču je održano prvenstvo Hrvatske u krosu za osnovne i srednje škole, a članice Atletske škole MK Velika Gorica ostvarile su sjajan rezultat. Anja Petračić, Tena Petračić, Tara Petračić i Tena Martinec branile su boje velikogoričke gimnazije i na kraju su osvojile treće mjesto i brončanu medalju.

 

 

 

 

Galerija slika

Berislav Devčić u klubu 100+, 'maratonci' ponovno drugi na Samoborskoj zimskoj trail ligi Berislav Devčić u klubu 100+, 'maratonci' ponovno drugi na Samoborskoj zimskoj trail ligi Berislav Devčić u klubu 100+, 'maratonci' ponovno drugi na Samoborskoj zimskoj trail ligi

Podijeli