Novosti Sport Događanja

Batur: Pred nama je možda i najbitnija utakmica ovog dijela sezone!

15.01.2023. / Damir Žbulj

Košarkaše Gorice u nedjelju od 18 sati čeka možda i najvažnija utakmica ove sezone. Protiv zagrebačkog Bosca, na domaćem parketu, Bikovi trebaju pokazati kako imaju snage i kvalitete u ovoj nenadanoj i teškoj borbi za opstanak u HT Premijer ligi...

U hrvatskom prvenstvu Goričani su ove sezone upisali samo dvije pobjede i nalaze se na samom dnu ljestvice. Iako ima još jako puno utakmica do kraja sezone, sada je pravi trenutak da ekipa Braslava Turića prekine crni niz i da uhvati priključak sa svojim suparnicima, Škrljevom, Boscom, Alkarom i Zabokom.

"Pred nama je jako bitna, ali ne i najbitnija utakmice dosadašnjeg dijela sezone. Pobjeda je imperativ i vrijeme je da se izvučemo iz ove krize koja traje već predugo. Dobro smo se pripremili, ali smatram da je ključ svega u nama samima. Ako odigramo koncentrirano svih 40 minuta, vjerujem da ćemo na kraju i pobijediti," najavio je Ivan Batur, koji je prije nekoliko dana, u teškom porazu u Šibeniku, bio najbolji igrač Gorice.

Utakmica u Gradskoj sportskoj dvorani počinje u 18 sati i Bikovima treba maksimalna podrška!

"Ulaz je besplatan i još jednom pozivamo sve ljubitelje košarke da nam pruže podršku, u ovom možda i presudnom meču za nastavak prvenstva," poručili su iz KK Gorica.

 

Podijeli