Novosti Sport Događanja

Barbara Rajić osvojila “Mortadela Cup”

12.07.2019. / Sportska redakcija

Nakon uspjeha velikogoričkih juniora red je došao i na seniore, odnosno seniorke. Barbara Rajić (23) osvojila je službeni HTS seniorski turnir “Mortadela cup” koji se održavao u Vrbovcu.

Barbara je na turnir došla bez velikih očekivanja jer devet mjeseci nije igrala službene turnire (posljednji je bio u Tunisu u listopadu 2018.), ali je na kraju rutinski te bez ikakvih problema osvojila vrbovečki turnir. Međutim, to nije sve. Uspjehe smo imali u gotovo svim kategorijama, i kod dječaka i kod djevojčica.

Na domaćem terenu, na HTS-ovom turniru do 12 godina, Lucija Turčić je očekivano osvojila turnir, a u finalu je igrala protiv suigračice iz kluba, također Velikogoričanke Lili Kordić koja je osvojila drugo mjesto. Kod dječaka, na istom turniru, Jan Markan osvojio je drugo mjesto.

Samo par dana kasnije Lucija Turčić odlazi na turnir do 14 godina u Zagrebu te dolazi do finala. Na istom turniru Damjan Kvakan osvojio je turnir parova te igrao četvrtfinale pojedinačnog natjecanja, dok je Abbas Nazarov igrao finale singla.

Galerija slika

Barbara Rajić osvojila “Mortadela Cup” Barbara Rajić osvojila “Mortadela Cup” Barbara Rajić osvojila “Mortadela Cup” Barbara Rajić osvojila “Mortadela Cup”

Podijeli