°C 1

Ban Jelačić u Mičevcu opravdao ulogu favorita, u idućem kolu u Vukovinu na veliki okršaj stiže Lomnica

19.10.2020.

Damir Žbulj

Turopoljski okršaj u Mičevcu imao je očekivani ishod. Ban Jelačić je opravdao ulogu favorita te je sa sigurnih i uvjerljivih 0:4 nadigrao Klas.

Josip Mihanović načeo je mrežu domaćina u 21. minuti, a u finišu prvog dijela Filip Harambašić je udvostručio prednost.

Početkom nastavka strijelac je i Patrik Nezirović, a konačni rezultat pet minuta prije kraja postavlja Petar Krasnić, koji je ušao s klupe za posljednjih pola sata.

Klas je nakon 11 kola i dalje bez pobjede sa samo dva osvojena boda i ekipu iz Mičevca čeka grčevita borba za opstanak u ovom rangu natjecanja.

Jelačiću je ovo četvrta pobjeda, uz dva remija i pet poraza te je bodovno poravnat s Turopoljcem. Naftaš iz Ivanića ima bod prednosti, a Polet je skupio dva više.

Klas u idućem kolu mora na gostovanje u Strmec, dok se u subotu u Vukovini igra veliki derbi. Jelačiću na okršaj stiže Lomnica, koja je u posljednjih devet utakmica bez poraza i trenutno je najbolji turopoljski klub u JŽNL.

NK KLAS: Matija Sivec, Jan Knežević (Denis Đukić 70'), Antonio Kundih, Mihael Obad (Dejan Inđić 46'), Domagoj Bedeković (Josip Preglej 68'), Ivan Sviličić (Anđelo Čulina 46'), Toni Štefanac, Dario Roksandić (Luka Kopilović 59'), Adrian Zrilić, Gabrijel Grgac, Hrvoje Nikolić. Trener: Dragan Karanović.

NK BAN JELAČIĆ VUKOVINA: Ivan Marković, Dominik Smolković (Petar Krasnić 65'), Ivan Smok (Jakov Karaula 80'), Josip Mihanović (Ivan Jambrešić 65'), Mateo Nikić, Petar Godinić, Josip Matić, Jurica Čumpek, Antoni Prizmić, Patrik Nezirović. Trener: Stefan Rajić.