Novosti Sport Događanja

Baković: Imaju nekoliko BiH reprezentativaca, domaćini su ovog turnira, dobra su ekipa

03.03.2021. / Damir Žbulj

Košarkaše Gorice u srijedu od 19 sati čeka novi regionalni izazov, dvoboj protiv domaćina ovog turnira, sarajevskog Sparsa.

"Spars je jako dobra momčad koja se sada pojačala i s jednim bivšim NBA igračem. Dobro su izbalansirana ekipa s puno talentiranih i dobrih domaćih igrača iz BiH. Domaćini su turnira i neće nam biti lako. Gledali smo jučer njihovu utakmicu koju su igrali protiv Podgorice, dominirali su cijelim susretom iako je završilo samo s pet razlike. Međutim, osjetilo se tu da Podgorica ne može pružiti bolji otpor. Što se tiče nas, na žalost nakon ovog prvog poraza moram reći da nismo u nekom dobrom ritmu, ali imali smo cijeli dan da se pripremimo za tu utakmicu, kako bismo pružili što bolji otpor. Druga nam je utakmica na turniru i sigurno će intenzitet obje momčadi biti za nijansu slabiji. Moramo biti pametni i iskoristiti neke njihove lošije strane i pokušati doći do bodova," najavio je trener Bikova Josip Sesar.

Goričani su u ponedjeljak izgubili od zemunske Mladosti, iako su imali prednost na poluvremenu.

“Poslije poraza od Mladosti moramo se pripremiti na najbolji mogući način za ovu sljedeću utakmicu. Oni su domaćini turnira i riječ je o dobroj ekipi koja je dobro vođena. Osim toga, imaju u rosteru nekoliko BiH reprezentativaca. Mi moramo skupiti glave, izaći na teren i pokušati doći do pobjede,” poručio je Marko Baković.

Goricu će u petak odigrati dvoboj protiv Podgorice, prije nego se vrati obvezama u hrvatskom prvenstvu.

(Foto: ABA liga, Dragana Stjepanović)

Podijeli