Novosti Sport Događanja

Azena nakon četiri seta svladala Kostrenu

06.02.2017. / Sportska redakcija

U prvom domaćem susretu u nastavku prvenstva odbojkašice Azene tražile su pobjedu i tri boda kojima bi uvelike poboljšale svoje izglede za ostankom u ligi. U tome su i uspjele, jer s 3:1 u setovima su svladale su Kostrenu.

Igračka kvaliteta bila je na strani domaćih igračica, koje su to trebale opravdati i na parketu. Nije bilo jednostavno, jer gošće su se prikazale u dobrom svjetlu, ne dopustivši domaćim igračicama da ih olako poraze. Slutilo je nakon dva seta kako će Azenašice okupljene gledatelje lišiti rezultatske neizvjesnosti, no gubitak trećeg seta, prvenstveno vlastitim pogreškama vratio je gošće u igru.

Nisu domaće igračice nakon toga pale kao u Zadru, već su u četvrtom setu za 18 minuta demonstrirale svu moć u svoj igri za prvu ovogodišnju pobjedu i puno bolju poziciju uoči utakmica protiv Drenove (11. veljače) i Brda (18. veljače).

-Sretni smo zbog pobjede, no bez drame jednostavno ne može. Naša ekipa je spoj mladosti i iskustva te tu mora biti oscilacija- poslije utakmice će domaći trener Luka Bišćan, koji je u posljednjem setu odlučujući potez napravio izmjenom Ane Visković koju je zamijenila Tena Špoljarić.  

Pobjedom su Azenašice na najljepši mogući način čestitale i rođendan svoj suigračici, Maji Majić.



PRVA LIGA, 12. KOLO
ŽOK AZENA VELIKA GORICA – OK KOSTRENA 3:1 (25:19, 25:22, 20:25, 25:13)

Podijeli