Novosti Sport Događanja

Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki

26.11.2017. / Sportska redakcija

Bile su odbojkašice Azene nadomak pobjede u tri seta protiv vodećeg sastava Prve lige, Vukovara. No, nakon više od dva sata igre gošće su slavile s 3:2 preokrenuvši vodstvo domaćih igračica od 2:0 koje su bile nadomak pobjede. Još jednom se obistinilo zlatno pravilo, ako ne slaviš u tri seta, gubiš u pet. Tako je i bilo na kraju.
Loše je Azena ušla u susret te je sredinom prvog seta gubila sa 16:8 no serijom od 9:1 prešla je u vodstvo, da bi u neizvjesnoj završnici slavila s 26:24. Istim rezultatom domaće su odbojkašice slavile i u drugom setu um kojem su rezultatsku prednost držale od samog početka seta. Treći set donio je nekoliko rezultatskih obrata, najvažniji se dogodio kod 18:16 za domaću ekipu, koja je nakon toga stala te gošće serijom od 9:2 osvajaju prvi set i vraćaju se u utakmicu.

U četvrtom i petom setu gošće na krilima probojnih Jelene Ćirić i Ivane Čolak ključnu rezultatsku prednost stvaraju sredinom seta ne dozvolivši Azenašicama da ugroze njihovo vodstvo. Pogotovo je to bilo vidljivo u petom setu u kojem su Vukovarke od 4:3 za Azenu serijom 9:1 povele s 12:5 i mirno privele set i utakmicu kraju.

PRVA LIGA, 8. KOLO
ŽOK AZENA – ŽOK VUKOVAR 2:3 (26:24, 26:24, 20:25, 21:25, 10:15)

Galerija slika

Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki Azena ispustila pobjedu protiv Vukovarki

Podijeli