Novosti Sport Događanja

Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu

29.10.2020. / Damir Žbulj

Nastavlja se niz sjajnih rezultata velikogoričkog iTeama! Lucija Turčić stigla je do novog trofeja u Zagrebu, dok su Abbas Nazarov i Damjan Kvakan bili najbolji u Opatiji.

Lucija je nastupila na dvoranskom otvorenom prvenstvu TK Ponikve i u konkurenciji do 14 godina 32 djevojčice iz cijele Hrvatske stigla je do još jednog trofeja.

Cijeli je turnir bila nadmoćna, u prvom i drugom kolu deklasirala je suparnice identičnim rezultatom (6:0, 6:1), u četvrtfinalu je slavila 6:0 i 6:2, u polufinalu 6:1 i 6:3, dok je u finalu sa 6:0 i 6:2 nadigrala Kalinu Kordić.

Abbas Nazarov i Damjan Kvakan nastupili su na U16 turniru TK Opatija.

"Ponosni smo što smo imali predstavnika i u finalu parova i u finalu singla," javili su nam iz kluba.

Damjan Kvakan bio je četvrtfinalist u pojedinačnom dijelu natjecanja te finalist u konkurenciji parova s Rokom Kačerom (STO). U završnici su bili bolji Emanuel Ivkić i Noah Jelušić (6:3, 2:6, 3-10). Damjana je u četvrtzavršnici singlova u tri seta zaustavio kasniji finalist turnira.

No, zato je Abbas Nazarov u svoju vitrini pospremio još jedan pobjednički pehar. U Opatiji je odigrao pet sjajnih mečeva, jako se iscrpio, ali je u konačnici slavio.

U finalu ga je čekao Rus Mičirin, koji je u četvrtzavršnici eliminirao Damjana Kvakana. Abbas je izgubio prvi set 3:6, ali je nakon toga preokretom stigao do pobjede. Nakon velike borbe do posljednjeg atoma snage Nazarov sa 7:6(4) i 7:5 dolazi do velike pobjede i osvaja novi turnir.

"Čestitke ekipa, odlični ste! Jako sam sretan i ponosan što klinci i dalje napreduju uz sve svoje školske obveze i novonastalu situaciju. Naši natjecatelji uz trenericu Barbaru Rajić napreduju, motivirani su i na kojem god turniru da se pojave pokažu zavidne rezultate. Barbara je kao mala curica od svega šest godina došla u naš klub i uživa puno povjerenje koje joj je dano. Drago mi je da je dobro prihvaćena od naših natjecatelja te se nadam i nekim novim generacija malih tenisača koji će uz naše trenere stvarati dobre rezultate. Sve započinje u školi tenisa u kojoj također ima i odličnih igrača koji nisu voljni natjecati se nego se tenisom bave u svrhu zdravlja, rekreacije i užitka. Za sve dodatne informacije i upise obratite se na 0913344031 čelniku kluba i našem glavnom treneru Mihi Trohi," iz dalekog Pekinga javio se trener u velikogoričkom iTeamu Robert Kardum.

Galerija slika

Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu Abbas Nazarov nakon velike borbe slavio u Opatiji, Lucija Turčić deklasirala konkurenciju u Zagrebu

Podijeli