°C 9

Zbog uklanjanja tornja crkve NBDM privremena regulacija prometa, evo koje ceste se zatvaraju

26.01.2021.

Petar Brnada

U zoni Župe Navještenja BDM sutra će se izvoditi radovi na uklanjanju tornja koji je stradao u potresu zbog kojih će za sav promet biti zatvoreni dijelovi nerazvrstanih cesta i to Šetalište F. Lučića (od križanja s Zagrebačkom ul. do k.br. 6 Šetališta F. Lučića) i Ul. A. Šenoe (od križanja s Šetalištem F. Lučića do k.br. 7 Ul. A. Šenoe) u Velikoj Gorici.

Radovi će se izvoditi u vremenu od 07:30 do 14:30 sati, a obilazni pravci za motorna vozila biti će Zagrebačka ulica, Ul. kneza Branimira, Ul. kralja D. Zvonimira s južne strane Šetališta F. Lučića i Ul. Vjekoslava Majera s sjeverne strane Šetališta F. Lučića

Autobusne linije br. 309, 321 i 335 koje s Terminala Velika Gorica prometuju Šetalištem F. Lučića preusmjeriti će se na Ul. kralja D. Zvonimira. U povratku se prema Terminalu Velika Gorica vraćaju svojom redovnom trasom. Autobusno stajalište u Šetalištu F. Lučića kod k.br. 16 privremeno se ukida.

-Ovim putem molimo sve građane da se ne kreću i ne zadržavaju u zoni izvođenja radova zbog sigurnosti- poručili su iz Grada Velike Gorice.