Novosti Sport Događanja

Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću

13.02.2023. / Redakcija

Zadnja je ovo zima koju će Marina Đuran s mužem i dvoje djece provesti u kontejneru. Nakon potresa 2021. godine zbog oštećenja na staroj kući Marina je bila smještena privremeno u kontejner, a njena kuća srušena je 4. travnja prošle godine.

Na mjestu stare kuće u Mraclinu niknula je nova, a danas je potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić obišao s gradonačelnikom Ačkarom radove na njoj.

- Koliko vidim, radovi su već u visokoj fazi, a useljenje bi trebalo biti u ožujku – komentirao je Bačić.

O radovima je razgovarao s vlasnicom koja ne skriva zadovoljstvo.

- Jako smo veseli, puno nam to znači. Sad je već dvije godine otkad smo u kontejneru. Djeca su jako vesela, jedva čekaju da dobiju svaki svoju sobu – izjavila je.

Galerija slika

Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću Zadnja zima u kontejneru: Obitelj Đuran uselit će se tijekom ožujka u novoizgrađenu kuću

Podijeli