°C 19

Za Praznik rada najava radnog svibnja u VeGoRi

30.04.2019.

Juraj Odrčić

U mjesecu svibnju VE-Go-Ra organizira radionice triju različitih, ali bitnih poslovnih područja: strateško upravljanje poslovanjem, obavezna primjena e-računa od 1. srpnja 2019.  u poslovanju s javnim ustanovama i napredno korištenje Google Ads.

Odabir tema je i ovaj put rezultat osluškivanja potreba goričkih poduzetnika. Iako različite, sve radionice imaju cilj povećati produktivnost naših poduzetnika.

Za sve poduzetnike koji rade s javnim poduzećima, od  1. srpnja ove godine obavezno je račune slati isključivo kao e-račune. Koja je razlika takvog računa od slanja pdf-a mejlom i što sve treba napraviti da bi se poslao e-račun, saznajte na radionici 15. svibnja, u srijedu, u 12 sati. Za radionicu, polaznici ne plaćaju naknadu.

Na dvodnevnoj radionici „Koncept profesionalnog upravljanja poslovanjem“ polaznici mogu naučiti zašto je bitno i kako uspostaviti strateško-operativni koncept za profesionalno upravljanje poslovanjem. Radionicu vodi Dr.Sc. Mladen Meter. Traje dva dana, četvrtak i petak, 16. i 17. svibnja. Polaznici ne plaćaju naknadu.

Zbog iznimnog interesa za temu Google Ads, započete su tzv. hands-on radionice u Ve-Go-Ri, gdje se polaznicima, za prihvatljivu novčanu naknadu, omogućuje rad u malim grupama i kreiranje i upravljanje Google oglasa za vlastite potrebe, uz mentorstvo ovlaštenih stručnjaka. To je ujedno i prva svibanjska radionica u Ve-Go-Ri, u srijedu 8. svibnja.

- Nakon aktivnog svibnja, već u četvrtak, 6. lipnja, najavljujemo neformalno druženje za naše poduzetnike i one koji to žele postati na VGMeetUp-u, u goričkoj Stotki - poručuju iz Vegore, a više informacija i prijave na radionice provjerite na www.vegora.hr.