Novosti Sport Događanja

Vrijedne obrtničke ruke nagrađene od Obrtničke komore Zagreb

19.05.2022. / Redakcija

Svečana obljetnica Obrtničke komore Zagreb bila je prigoda na kojoj su se okupili svi obrtnici koji su svojim radom i znanjem obilježili obrtničku struku od strane svojih udruženja. Prilika je to bila i za dodjelu priznanja obrtnicima, a neke od njih su otišle i u vrijedne velikogoričke ruke.

- Nakon osam godina mandata mogu reći da smo većinu planiranog i ostvarili. Ovdje je prilika da se okupimo i zasluženo priznamo rad i djela naših obrtnika. Ti ljudi su ponekad samozatajni i ovo je prilika da ih se javno vidi i da im danas damo težinu. Ostat ćemo i dalje na usluzi građanima, obrtnicima, gradu i društvu - rekao je predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

Udruženje obrtnika Velika Gorica dobilo je nagradu Zlatni krug za značajan doprinos razvoju, zaštiti i promicanju obrtništva. Predsjednik velikogoričkog Udruženja Vladimir Birek i dopredsjednik Dražen Šimićić primili su Priznanje za unaprjeđenje i razvijanje komorskog sustava. Marina Kršek primila je Priznanje za ženu obrtnicu. Zlatnu diplomu za promicanje obrtništva na sajmovima, revijama i manifestacijama dobili su Stjepan Vlahovac i Ivica Đuretić.

 

Podijeli