Novosti Sport Događanja

Vlada odobrila kredit za Dom kulture u Barbarićima

07.09.2017. / Ivana Ćurić

Vlada Republike Hrvatske je na današnjoj sjednici dala suglasnost Općini Kravarsko za kredit kojime će se financirati kapitalni projekt izgradnje Doma kulture.

Riječ je o zaduženju kod Zagrebačke banke u iznosu od 500 tisuća kuna, uz rok otplate od 3 godine. Tim će se dovršiti uređenje novog Doma kulture koji je smješten u Barbarićima Kravarskim.

-Riječ je o drvenom objektu koji je ve pod krovom, napravljena je i stolarija, a kompletni budući Dom kulture imat će površinu od 100 kvadrata. U zatvorenim prostorima je sala za sastanke, čajna kuhinja i dva toaleta. Potrebno nam je još urediti sanitarne čvorove i podove kao i napraviti vanjsko uređenje-rekao nam je načelnik Općine Kravarsko Vlado Kolarec. Dovršetkom ovog objekta uvelike će se pridonijeti društvenom životu u ovom selu.

- Dom će služiti za sve potrebe mještana Barbarića, sastanke mjesnog odbora, ovdje će se održavati i izbori, bit će to i prostor za druženje mladih čime je obogaćeno mjesto okupljanja jer se nalazi tik uz igralište -kazao je Kolarec.

 

Galerija slika

Vlada odobrila kredit za Dom kulture u Barbarićima Vlada odobrila kredit za Dom kulture u Barbarićima

Podijeli