Novosti Sport Događanja

Velikogorički učitelji Mladen Dugonjić i Milan Omrčen među dobitnicima nagrade Rudolf Perešin!

15.05.2021. / Petar Brnada

Povjerenstvo za dodjelu nagrada, koje su činili predstavnici tehničke kulture gradova i općina Zagrebačke županije, donijelo je odluku o dobitnicima nagrade Rudolfa Perešina za 2020. godinu među kojima su i dva velikogorička učitelja.

Riječ je o Mladenu Dugonjiću, predsjedniku udruge Turopoljski tehničari i učitelju tehničke kulture u OŠ Novo Čiče i Pokupsko, te Milanu Omrčenu, učitelju informatike u OŠ Nikole Hribara.

Istaknimo pritom kako su se prvi puta odlukom Izvršnog odbora Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije, dodijelile i nagrade za istaknut doprinos u STEM području, a upravo je Milan Omrčen nagrađen u toj kategoriji.

Podsjetimo, Nagrada tehničke kulture „Rudolf Perešin“ dodjeljuje se za iznimna postignuća ostvarena dragovoljnim ili profesionalnim stvaralačkim, pedagoškim, stručnim, znanstvenim, publicističkim, promidžbenim i organizacijskim sudjelovanjem i radom u tehničkoj kulturi te za prinos u postizanju ciljeva i razvitku vlastite djelatnosti i tehničke kulture. Spomenuta nagrada dodjeljuje se u dvije kategorije, i to kao: nagrada za životno djelo i godišnja nagrada.

Galerija slika

Velikogorički učitelji Mladen Dugonjić i Milan Omrčen među dobitnicima nagrade Rudolf Perešin! Velikogorički učitelji Mladen Dugonjić i Milan Omrčen među dobitnicima nagrade Rudolf Perešin! Velikogorički učitelji Mladen Dugonjić i Milan Omrčen među dobitnicima nagrade Rudolf Perešin! Velikogorički učitelji Mladen Dugonjić i Milan Omrčen među dobitnicima nagrade Rudolf Perešin!

Podijeli