Novosti Sport Događanja

Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade

16.07.2017. / Juraj Odrčić

Uz šampanjac, cvijeće i bajadere, te vodeni pozdrav, dočekane su u Ribnici članice A ženske ekipe ribničkog Dobrovoljnog vatrogasnog društva koje su se upravo vratile s Vatrogasne olimpijade održane u Austriji.

U konkurenciji 23 ekipa u svojoj kategoriji mlade vatrogaskinje zauzele su vrlo dobro sedmo mjesto te tako lijepo predstavljale velikogoričko vatrogastvo u austrijskom Villachu.

 - Ponosni smo da su cure sa svojim rezultatom ušle u zlatnu kategoriju, mala greškica se potkrala i koštala nas prvog mjesta. No, to je prvo veliko natjecanje i veliki rezultati za naš DVD i Vatrogasni zajednicu Velike Gorice. U samom vrhu smo na gradskim natjecanjima, ali radimo i da se s više ekipa plasiramo na državna natjecanje i time na Olimpijadu – rekao nam je Stjepan Vrban, predsjednik DVD Ribnica.

Same pohvale za nastup u svjetskoj konkurenciji imao je i zapovjednik JVP Velika Gorica Boris Turan.

-    Svakako treba pohvaliti cure, odradile su posao dobro i nemaju si što predbacivati. Cure su izuzetno mlade, prvi puta na ovako velikom natjecanju i treba ih pohvaliti jer su svojim radom i vježbom koju su pokazali na natjecanju pokazali da to zaslužuju – poručio je Turan.

Pred curama je ljetni predah, no po povratku u svoju Ribnicu odmah su poručile kako kreću u osvajanje Hrvatskog vatrogasnog kupa.


Galerija slika

Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade Veliki doček za Ribničanke koje su se vratile s Vatrogasne olimpijade

Podijeli