Novosti Sport Događanja

Velika Gorica danas bez novih slučajeva zaraze koronavirusom!

26.01.2021. / Petar Brnada

U odnosu na podatke od jučer kada je u našem gradu zabilježeno pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, u Velikoj Gorici danas nema novozaraženih.

Pokazuju to jutrošnji podaci Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije koji je izvijestio da su na području cijele županije evidentirana samo četiri slučaja zaraze, a ozdravile su 52 osobe.

-Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do utorka, 26.1.2021. do 10:00 sati evidentirano je 18766 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 18223 osobe, a 62 osobe su preminule. Trenutno je aktivan 481 slučaj. U odnosu na podatke od jučer oboljele su 4 osobe (gradovi – 1 Samobor, 1 Zaprešić, općine – 1 Stupnik, 1 Dubrava )- priopćili su iz Zagrebačke županije.

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Podijeli