Novosti Sport Događanja

Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji

05.06.2023. / Info

Današnje tmurno kišno poslijepodne nije dalo odmora za vatrogasce koji su imali intervenciju u Hotnji gdje je gorjela kuća.

Vatrogasci DVD-a Pokupsko nešto iza podneva dobivaju poziv o požaru kuće u Hotnji te izlaze na teren s dva vozila i sedam vatrogasaca, a u ispomoć je ubrzo stigla i Javna vatrogasna postrojba Velike Gorice s dva vozila.

- U 12:13 zaprimili smo dojavu o požaru na kući u mjestu Hotnja. Požar objekta stavljamo pod kontrolu te vršimo dogašivanje nagorenih drvenih greda i ostalog materijala. Gašenje objekta završavamo u 17:30 te se vraćamo u spremište – objavili su iz DVD-a Pokupsko.

Uz Pokupsko dobrovoljno društvo i JVP V. Gorica na intervenciji su bili prisutni policijski službenici PP Velika Gorica i djelatnici HEP-a. Uzrok požara još nije poznat.

foto: DVD Pokupsko

Galerija slika

Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji Vatrogasci Pokupskog i JVP-a gasili požar kuće u Hotnji

Podijeli